Otthon

     Több mint 20 éves tapasztalattal vagyunk a Kelet-Európai Unió egyik vezető koaguláló gyártója. Az Alsal egy családi tulajdonban lévő és üzemeltetett üzlet, amely szenvedélyes a tiszta vízzel kapcsolatos megoldások terén.

Üzemünk, amely a legmodernebb technikával és a szakképzett csapattal rendelkezik, lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi termékeket készítsenek nagy tömegben. Az Európai Vegyianyag-ügynökség által regisztrált REACH termékeket egész Európában értékesíthetjük.

Örömmel fogadunk olyan vízmintákat, amelyeket a veterán vegyészek laboratóriumainkban elemeznek. A kvérítők mélyreható értékelést kapnak, és ha szükséges, ajánlásokat kapnak. Ebben az esetben a termékünkről, annak használatáról és hatásairól szóló átfogó magyarázatot fogjuk tartalmazni.

Rólunk

Cégünk a romániai turbulens 1990-es évek során két vegyészmérnökkel jött létre. Több mint 20 évvel később még mindig a tulajdonosok; Bár a napi irányítás átkerült egy új generációra. Családjellegű és működtetett üzletünk marad, és fenntartjuk alapító értékeinket és elveinket: a vevői elégedettség, a rugalmasság és az elszámoltathatóság.

1994 óta a kémiai koagulánsok egyik vezető gyártója vagyunk Romániában. Az iparágban indult 74 vállalat közül a 2017-ben megmaradt 3 közül az egyik a világon. Az évek során többször bővítettük és bővítettük termelési létesítményeinket. Még mindig folyamatban van, hogy bővítsük termelési kapacitásunkat, hogy tovább bővítsünk új piacokat.

Piaci részesedésünk növelte a Nyugat-és Észak-Romániában működő összes vízkezelő társaságot, valamint ipari szennyvíztisztító létesítményeket különböző iparágakban, mint a tejfeldolgozás, a papírgyárak, a műtrágya és az élelmiszeripar. Legutóbbi stratégiánk a Nyugat-Európában és a kelet-keleti Moldovai Köztársaság exportpiaca felé terjeszkedik.

Bizonylatok


Cégünk megfelel a szigorú E.U. Környezetvédelmi követelményeket, amint azt az Integrált Környezetvédelmi Eng. 44 -NV6 / 18.12.2006.

Minőségbiztosítási laboratóriumunkat a román Akkreditációs Szövetség tanúsítja.

Termékeink a regisztrált Európai Vegyianyag-ügynökségnek felelnek meg a REACH előírásainak megfelelően. REACH regisztrációs szám 01-2119531538-36-0014.

Vállalatunk mind az ISO 9001-et 2008-ra, mind az ISO 14001-re vonatkozóan 2005-ben megvalósította és fenntartotta.

[su_row][su_column size=”1/2″]

[/su_column] [su_column size=”1/2″]

[/su_column] [/su_row]

A koagulánsokat a román Egészségügyi Minisztérium hagyja jóvá emberi fogyasztásra.

[su_row][su_column size=”1/2″]

[/su_column]

[su_column size=”1/2″]

[/su_column] [/su_row]