Acasă

Cu peste 20 de ani de experiență, suntem unul dintre cei mai importanți producători de coagulanți din estul Uniunii Europeane. Alsal Prod este un business de familie și operează cu pasiune în domeniul soluțiilor de tratare a apei. Fabrica noastră, echipată atât cu tehnologie de vârf, cât și cu o echipă calificată, ne permite să producem produse de înaltă calitate la scară în masă. REACH înregistrat de Agenția Europeană pentru Produse Chimice, produsele noastre pot fi vândute în întreaga Europă. Suntem bucuroși să primim mostre de apă pentru a fi analizate în laboratoarele noastre de către chimiștii noștri veterani. Ceriștii vor primi o evaluare aprofundată și, dacă este necesar, o recomandare. În acest caz, va fi inclusă o explicație cuprinzătoare despre produsele noastre, cum să le folosim și efectele acestora.

Despre Noi

Firma noastră a fost înființată în anii 1990, în România de către doi ingineri chimiști. Peste 20 de ani mai târziu, ei sunt încă proprietarii; deși managementul zilnic a fost transferat unei noi generații. Rămânem o afacere deținută și exploatată de familie și susținem valorile și principiile noastre fondatoare: satisfacția clienților, flexibilitatea și responsabilitatea.

Din 1994 am fost unul dintre cei mai importanti producatori de coagulanti chimici din Romania. Din cele 24 de companii care au început în această industrie, suntem una dintre cele trei care au supraviețuit până în prezent. Pe parcursul anilor am modernizat și am extins facilitățile noastre de producție de mai multe ori. Încă suntem în plin proces de extindere a capacității de producție, pentru extinderea în continuare pe noi piețe.

Cota noastră de piață a crescut pentru a include toate companiile de tratare a apei din vestul și nordul României, precum și instalațiile industriale de tratare a apelor reziduale în diverse industrii, cum ar fi prelucrarea laptelui, fabrici de hârtie, îngrășăminte și industria alimentară. Ultima noastră strategie implică extinderea pe piața de export în Europa de Vest și spre est, în Republica Moldova.

Certificări

Firma noastră respectă cele mai stricte standarde de mediu europene, atestate de autorizația noastră integrată de mediu Nr. 44 -NV6 / 18.12.2006.

Laboratorul nostru de asigurare a calității este certificat de Asociația Română de Acreditare.

Produsele noastre sunt înregistrate la Agenția Europeană pentru Produse Chimice în conformitate cu legislația REACH. Numărul de înregistrare REACH 01-2119531538-36-0014.

Compania noastra a implementat si mentine atat ISO 9001 pe 2008 cat si ISO 14001 pe 2005.

[su_row][su_column size=”1/2″]

[/su_column] [su_column size=”1/2″]

[/su_column] [/su_row]
Coagulantele noastre sunt aprobate de Ministerul Sănătății din România în tratarea apei pentru consumul uman.[su_row][su_column size=”1/2″]

[/su_column][su_column size=”1/2″]

[/su_column] [/su_row]